Stilåkaren Ferry

Stilåkaren Ferry

Tillbaka från fjällen och rakt in i dimman... Skåne bjöd på ett dystert landskap igår, men det känns som våren är på gång.

Veckans behållning var (förutom umgänget med alla goda vänner, maten, drycken, godiset och diskussionerna kring Iors status som man eller inte) Mathias stilåkning i backarna - rena rama proffset! Han svassade, flög och dansade ner för backarna - den enda som kunde mäta sig med honom var Unkas som höll den Rehnska fanan högt.

Själv är jag, inte helt oväntat, något av en slugger även i pisterna...

Vi drar till fjällen

Efter fyra dagar hemma hos makarna Rehn senior, drar makarna Rehn junior till fällen... Hemavan och Tärnabys kylslagna backar står på programmet.

Det är så kallt i fartvinden att Chuck Norris hade frusit fast i sina boots, men å andra sidan sitter de väl alltid på.

Karate.

Dementi och Domino

DEMENTI: I mitt föregående inlägg förekom felaktiga uppgifter. Hamlets mormor har INGEN blogg utan bloggen är verkligen Hamlets. Sålunda tar jag tillbaka allt jag sagt och hävdar motsatsen. Samtidigt vill jag be alla inblandade om ursäkt - sorry.


DOMINO: Ett härligt spel som Hamlet både introducerade och dominerade i lördagskväll. Jag ligger dock i hårdträning för revansch. Aldrig tidigare har ett spel överraskat så, vem hade trott att lägga sådana plattor med prickar på skulle vara roligt.


Elittänkaren Bergh och mina länkar

Elittänkaren Bergh

Tänk om man hade lika mycket att dela med sin omvärld som Elittänkaren Bergh! Då hade min blogg blivit mindre pinsam och mer progressiv. Jag är imponerad, är du?

Om du vill ha något substansiellt att fundera över och kommentera besök Berghs blogg
HÄR, om du vill ha medioker underhållning scrolla neråt på denna sida (speciellt om du gillar div3 innebandy), om du vill träna med Leffe kolla in denna sida  "Leffes träningsblogg" och om du vill se en snygg kille med långt hår besök Hamlets mormors blogg 


Den (högersidan) kom tillbaka...

...när jag tog bort mitt inlägg om Tellqvists istid...

VARFÖR?

När det gäller Tellqvists istid så undrar jag varför han spelade 1 sekund i nattens match mellan Toronto och Montreal?

VARFÖR?


hmmm

var tog min högra sida på bloggen vägen?


Igul-Helsingborg 4-6 (1-0, 1-1, 2-5)

"Är det någon annan som vill stå?" var Magnus kommentar efter att vi släppt till ett antal enkla mål i tredje perioden. Det var ingen annan som vill och Mange fortsatte och som vanligt denna säsong var han mycket stabil. Han har betytt mycket för oss denna säsong tråkigt att vi inte kunde hjälpa honom bättre i säsongens sista match! Men som vanligt när vi förlorat denna säsong så saknades det inte chanser att vinna matchen och vi kunde haft en större ledning än 1-0 efter första perioden. Lite otur och oskärpa, om vi tränat bättre på slutet hade vi nog tagit vara på fler chanser, gjorde dock att matchen var jämn inför tredje perioden. I tredje perioden kunde dock Helsingborg göra 5 raka mål innan vi vaknade till igen och började minska avståndet. 2 mål, flera öppna lägen och åtminstone ett stolpskott senare var dock matchen slut. Detta innebär att vi slutar på 7:e plats i tabell och det får vi vara nöjda med då vi avslutat med 4 raka förluster. En bra genomförd säsong trots detta, lite mer skärpa och om vi utnyttjat vår rutin bättre och vi varit mycket högre upp i tabellen. Matchen i siffror:

1:a Perioden

05.41 1-0 J Stanfield ass F Göransson
14.59 M Törngren, 2 min, felaktigt avstånd

2:a Perioden
10.06 2-0 T Kasemets ass K Olsson
10.35 2-1

3:e Perioden

00.19 2-2
02.31 2-3
02.49 2-4
12.24 2-5
13.17 2-6
14.30 3-6 E Rehn ass O Nilsson
17.55 4-6 P Jönsson ass K Olsson
19.03 TimeOut Igul

Så var innebandysäsongen nästan slut, endast en b-lagsmatch kvar... vad ska jag nu blogga om? Om min mormor kanske?


Kategorierna på denna blogg är konstiga!

Elitbetraktaren Bergh har noterat att kategorierna på denna blogg är konstiga...

"kategorierna pè denna blogg àr konstiga. jakt àr vàl en sorts utflykt, och innebandy en sorts sport!?"

Det har han förstås helt rätt i, jakt är en delmängd i mängden Utflykter och innebandy är en delmängd i mängden Sport. Vid närmare betraktelse ändå, kan man faktiskt säga att jakt enligt många är en delmängd i mängden Sport och att innebandy ofta innebär utflykter i de skånska tassemarkerna. Det hela verkar vara en definitionsmässig röra, men det är tydligt att jakt och innebandy befinner sig i snittet mellan mängderna Sport och Utflykter.

18525-30
Svåra saker... Jag är ytterst tacksam för att jag blivit uppmärksammad på denna otydlighet.


hits