Framme i Cary

Efter en nogot long resa, ar vi utvilade och redo for forsta dagen i Cary. Linnea charmade alla och sov lite anda tills hon gick in i the wall totalt pa inrikesflighten till Raleigh, det var antingen en mycket ledsen eller mycket sovande Linnea som presenterade sig. 

Syrran och Fredriks hus ar fantastiskt... amerikanskt och stort.... Om ni har vagarna forbi ar det bara att visita oss. 114 White Bloom Lane, Carpenter Village, Cary, NC. 

Jonne, Lisa och Sebbe har tankt kora hit from Abisko, eller nogot annat stalle i narheten! Det ska bli en hojdare.

Cary, NC

För att dämpa avhandlingfrustrationen, som Exil-Ola detekterade i föregående inlägg, beger jag mig, tillsammans med Unkas och Linnea, till Cary i North Carolina.

Där har det utlovats syskon och kusiner, stora stekar och NHL-hockey (Hurricanes-Rangers) - jag vet inte vad som är bäst, allt detta är ju lysande! Det kanske är de stora stekarna som lockar mest ändå....

Vem är den riktige Sarke?


Sarke StudioSarke Studio

Sarke is a consulting/advertising firm in Republic of Georgia.

http://www.sarke.ge/


eller

Sarke Information Agency

http://www.sarke.com/

eller

http://en.wikipedia.org/wiki/User:Sarke

eller

Cool

Intressant att Sarke betyder spegel på Georgiska...


Jag älskar vintersport på TV!

Det är verkligen det bästa som finns i TV-väg, bättre än ishockey, bättre än fotboll och mycket bättre än "let's dance" ;-)... Höjdaren bland höjdarna är skidskytte och nu är det VM - det kan inte bli bättre! Tur att man inte väntar barn nu, typ just nu, och har en bror som tävlar då hade man haft svårt med fokus... Men det är klart det är ju bara att stänga av TV:n och träna andning när det är dax för sista stående - det gäller att prioritera.


Barnvagnskultur

Vad är det som gör att vandrare på fjället, folk i motionsspåret, och INTE föräldrar med barnvagn hälsar på varandra?

Jag försöker att hälsa på barnvagnsfolket jag möter när jag går med Linnea men de möter aldrg min blick...

Beror det på att man känner pressen att stanna och prata barn om man hälsar, medan man med gott samvete kan passera efter en hälsning på fjället eller i motionsspåret?

Jag tycker det hela är lite skumt.

hits