Back in Skåne

Tillbaka i Skåne och med ny bloggapplikation... Medan jag var i Strandåker var jag inte ute på nätet eller kollade mejl på två veckor, det måste vara ett nytt rekord och detta möjliggjordes av mor och fars eminenta modem.

I norr hann jag träffa alla jag ville träffa och några till (Jonatan), det var riktigt kul att träffa Vincent Fast för första gången. Den unge Vincent brås på sin far och mor när det gäller lugnet - skönt för dem... Linnea brås på en Duracell-kanin...

Idag ska jag få träffa den tuffe killen Theo Hannu-Ferry, han är enligt uppgift en riktig tungviktare precis som sin far.

I övrigt är det bara härligt att vara pappaledig (väntar dock på bekräftelse från försäkringskassan att jag verkligen får någon ersättning....)

Årets först gädda

Igår fick jag årets första gädda (ca 1,5 kg) och detta innebär att fiskesäsongen har börjat och ni ligger redan efter....

Jag har varit i Strandåker sedan i fredags och har hunnit med en del jobb (ved, vårstädning av gårdsplanen, potatissättning, skrotinsamling osv) men tiden här har mest handlat om väntan, om väntan på Linnea! Imorgon kommer dock hon och hennes underbara bihang (Unkas) hit. Jag fattar inte föräldrar som kan vara ifrån sina barn hela veckorna - det känns helt främmande - jag saknade Linnea redan i fredags.

Det var något mer jag ville dela med mig av... men det har jag glömt.

Solen skiner. Nu ska jag ut och jobba.

hits