Många hemsidor lite bloggande

Fixar och donar med diverse hemsidor bland annat Iguls, min egen (se nedan) och Linneas. Jag har övergivit frontpage till förmån för Dreamweaver och det känns bra även om jag inte behärskar programmet ännu. På Linneas sida är bilderna lösenordsskyddade (farmor vill ha det så), för det finns som många ruskiga farbröder på nätet som gillar badbilder... Men jag kan här bjuda på en liten "bärselebild", vi tackar våra trogna sponsorer i norr för denna sele...

Strålande höstväder

Säga vad man vill om det skånska vintern men hösten kan i alla fall vara strålande vacker - just nu är det härliga dagar för alla som styr omkring barnvagnar.



sen kan man ju alltid undrar hur en höna med kycklingar hamnade i buskaget vid ICA Kvantum Mobilia, har den rymt eller är det någon uteliggare som har ett litet jordbruk i buskarna?
image140

Tiden svinner...

Linnea är redan hela 11 dagar gammal :-) och allt går fint även om man ibland känner sig bakis vissa dagar, sömnbrist och bakfylla tar sig tydligen samma uttryck.

Linnea äter som en bebis ska - från bröstet, ivrigt och ofta, vilket inneburit att hon redan efter en vecka passerade sin födelse vikt och väger numera en bit över fyra kilogram.

Denna veckas stor begivenhet, förutom Linnea, är innebandymatch mot Lusses Bjärred på söndag Bjärred är nykomligar i trean och ser heta ut, vi har däremot börjat säsongen ganska svagt med tre förluster och en seger - eftersom jag gillar att vara underdog så håller jag Bjärred som favoriter....

På temat tiden svinner så har Kingen avslutat sin golfsäsong allaredan, jag tycker det var nyss jag gick caddie åt honom på Ven i säsongspremiären. Som utomstående kan man gott säga att hans säsong varit ojämn, han gör sin bästa säsong någonsin (poängmässigt) på Telia Touren men också en av de sämsta på den något "lättare" Minitouren och det hela slutar med en 49 plats på rankingen. Jag säger bara såhär till KIngen:
- T o m jag har ibland "mellanår" flera år på raken (närmare bestämt 31 år) och nu har du viktigare saker framför dig... som tiden svinner är det snart 2008.

Home sweet home

Vill börja med att tack för alla gratulationer, både här på bloggen, på facebook och sms&mejl-ledes: Tack. Igår eftermiddag lämnade vi patienthotellet och åkte hem till lägenheten. Med oss i bilen var Linnea den fräskaste och härligaste av Rehnar (de Hedlundska inslagen har lyft oss Rehnar till oanade höjder).

Det känns mycket skönt att vara hemma med vår dotter och det känns som att det är nu det verkligen börjar, kombinationen barn och vardag har vi inte provat på tidigare :-). Jag är säker på att det kommer att bli en del härliga såväl som besvärliga stunder. Som förälder kan man göra många misstag och Lusse var vänlig nog att påpeka ett av de mer fundamentala (se kommentarer till föregående inlägg) - vi har nu insett att strumporna inte ska sitta på händerna. Det är inte lätt att bli förälder för första gången....
image135
En något valhänt pappa Rehn med sin dotter på patienthotellet...

hits