Forskningsseminarium i Umeå

Så var det dags för det årliga forskningsseminariet, i försäkringskassans regi,  i Umeå. Detta år åker jag dit som föredragshållare - det blir spännande för mig, men inte för åhörarna.

I övrigt är det bara glädje... eller bara uppförsbacke. Det beror på hur man ser det. Avhandlingen är nog snart klar, men inte tillräckligt snart - den är ganska tråkig nu. Allt beror på hur det går med uppfräschningen av artikel nummer 1, och där står min handledare för det mest jobbet känns det som - jag kör fast hela tiden! Vi siktar dock på den 1 april, ett passande datum.

Spanska... s. 420


Linnea är inte bara söt som sin mor

Hon brås även på sin far...


På årets andra dag tog jag och svågern några steg ut i havet med våra kastspön - det var kallt men vackert...

Spanska... s. 353

Trettondagen firas

Trettondagen firas för att de tre vise männen kom fram till stallet på den trettonde dagen. Jag önskar att tre visa män kunde komma till mitt kontor idag och reda ut vad fasiken jag håller på med. Men det är väl för mycket begärt!

Ni som förundras över att Granö figurerar i riksnyheterna bör betänka att DN:s utsände i Umeå bor just i Granö. Ni som inte förundras över detta utan över att Strandåker håller så låg profil bör betänka att vi Rehnar är ett blygsamt släkte som inte för så mycket väsen och LYSSNAR MER ÄN VI PRATAR... det är ju ändå 2009.

Igår fyllde B 32, JOMEN GRATTIS!

Spanska... s. 337

hits