Så var det dags för oss på Vildgåsvägen...

...att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Skål!



image142image142image142image142


Om man känner rätt professorer

Om man känner rätt professorer kan man få vara med i böcker och få en författarpresentation på ett förlags hemsida. I forskningsvärlden liksom överallt annars handlar om det vem man känner. Innan jag började doktorera kände jag bara Kalle och det gav mig många fina PC-spel men ingen bild på nätet... däremot en liten film där jag dansar...

Uppsamlingsheat

Nu är det så där igen. Jag har tänkt jag skulle skriva om det och detta, det ena och det andra här på bloggen, men inte funnit kraften och tiden att göra det, och nu när jag har tio minuter över så kommer jag inte ihåg vad det var som var så roligt med det ena och det andra.

På Maggiefronten har det dock hänt mycket de senaste veckorna, allt positivt, i kronologisk ordning har följande hänt: hon har blivit fil. doktor, gift sig och blivit mamma till en liten pojke allt inom 10 dagar.... Duktigt gjort!

När det gäller mitt liv som doktorand så sitter jag numera ensam på mitt och Maggies rum (se ovan) och sliter mitt (numera normalkorta) hår över små spetsfundigheter i den organisationsteoretisk världen. Min presentation förra veckan avlöpte väl med en viss trötthet som resultat, fick några fina förslag från professor Holm och allas vår Exil-Ola som på något sätt kommer att tas med i min artikel.

Slutligen lite skryt... och det gäller förstås min solstråle och ljudmaskin Linnea - hennes Apgar-score vid födseln var 10, 10 och 10 bättre kan det inte bli. Linnea har sedan dess blivit "a perfect ten" i alla andra aspekter också, med undantag för att hon gör olika ljud från klocka 03.00 och framåt på natten, kissar och bajsar så fort man tagit av henne blöjan och hon kan heller inte säga "återvinningscentral" trots att hon snart är 10 veckor gammal...

hits