Gott nytt år!

Mitt nyårslöfte är att prata mindre... som vanligt.

Sa jag att jag passerat 90 kilosgränsen uppifrån för första gången på 11 år innan jul (87,5 kg) ... hur det ligger till efter jul vet jag inte. Jag får väga mig på nyårsfesten i kväll.

Keep on Rockin' in the New Year!

/Sarke

I glädjens tid, ett glädjens budskap!

Mr F alias Kingen och Fröken Hannu alias LA-LAW förlovade sig på julafton i ett av de "strålande" husen i Storuman. Jag saknar ord.

Lysande, helt enkelt lysande!

Det är mycket man inte vet

Till exempel visste jag inte att den Skånska vintern är imperialistisk, att den strävar efter att lägga nya regioner under sig och med tiden vara den enda rätt vintern - det nya svarta... Hursomhelst har den Västerbotten i ett järngrepp och det känns väldigt trist, inte minst eftersom det är Unkas första jul här uppe. Men glögg och julklappar har vi i alla fall och som tur är så är det mörkt klockan 14.45 så vi slipper se eländet


GOD JUL!

Köket idag

Köket idag

det blir liksom mer som en lägenhet när man får golv...

Badrummet för en vecka sedan...

18525-76

Det börjar lika något, nu väntar vi med resten till toalettskålen kommer i v.1. Det ska bli lysande att gå på toa i vår lägenhet... det har jag aldrig gjort... iallafall inte DET stora...

Tänkte bara meddela att:

inte ens Fredrik W är på institutionen denna söndagsmorgon. En tänkbar anledning är att han "blev" Doktor W i fredags... GRATTIS! Tack för en trevlig fest även om byggdammet hemifrån gjorde att jag somnade tidigt.

För övrigt har jag lovat att laga mat till Maggies disputationsfest om hon har slutseminarium innan sommaren - snacka om disincentives...

Jag vill också passa på att rekommendera duschen i vilorummet EC1, den har alla bekvämligheter man kan tänka sig, t ex en flaska Family Fresh av okänt ursprung.

Det lackar mot jul och årets julklapp är...

Toa

nej inte ett fungerande kök... det är en fungerande toalett...
Toa2

hoppas vi...

Seminarium

Stot tack till "grabbarna och tjejen grus" som genomled mitt seminarium om försäkring mot varaktig arbetsoförmåga. Gracias!

Bra kommentarer fick jag också, nu ska jag omsätta dessa i förvanskning och förvirring för att de ska passa in i resten av mitt "papper"

Lycka är..

... vatten och vask i köket. Igår kom vasken och jag fäste den i köksskåpen, idag sätter Bengt fast blandaren och vips har vi vatten i lägenheten! Borsta tänderna i sitt eget kök är lyx! I eftermiddag ska jag börja lägga golv i sovrummet, kanske blir det klart i helgen! Det vore nästan för bra...

Prio1 när jag var yngre var att få internet att fungera... jag har nu skjutit upp det till imorgon kväll. Prioriteringarna ändras när man blir äldre?

hits