Gott nytt år

Som traditionen bjuder är mitt nyårslöfte att prata mindre och lyssna mer... snart är jag vuxen nog att uppfylla detta...None

Det lackar mot nyår

Tillbaka i Lund efter en vädermässigt perfekt jul i Strandåker. Vi hade dock problem med hälsan... dåliga magar, öroninflammation och annat mög följdes upp med ytterligare några dåliga magar. Nu hoppas jag att snapsen ska rädda mig ännu en gång precis som den gjort så många gånger förut.

Skickade idag in mitt bidrag till konferensen i Umeå, det ska bli spännande att se vad sociologer och praktiker säger om den nationalekonomiska tolkningen av arbetsförmåga...

Imorgon är det tillbaka till kolgruvan som gäller: undervisning ska förberedas och en kontinuerlig modell ska lösas och disktueras.

Fick kartor över Skåneleden i julklapp. Ska ta mig en tur i landskapet så fort det slutat regna.

Idag fyller Hamlet 33 - JOMEN GRATTIS!

Spanska ... s.304


Det lackar mot jul

Ett trefaldigt leve för det skånska vintern... Gravitationstrotsande droppar fyller atmosfären och samlas på den cyklandes lekamen - härligt!

Ett fyrfaldigt leve för en halv meter snö och mörker... länge leve Västerbotten. Imorgon kommer vi.

Linnea har dock ont i öronen, och har feber och rännskitan... Ett femfaldigt leve för att flyga och tryckutjämna - hur nu det ska gå till.

För er som vill läsa om IGUL innebandy:
http://www3.idrottonline.se/templates/Workroom.aspx?id=19026 de senaste två matcherna är inte med: vinst mot såväl Hofterup (7-3) som Svedala (5-4) och inga poäng från min sida - en tillfällig svacka? Tror inte det.

GOD JUL!

Spanska... s. 210


På tal om vek

En heldag på jobbet idag, är det någon som tror att jag orkar?

Dessutom har vi julbord ikväll, är det någon som tror att jag inte orkar?

Facebook, det har jag slutat med sedan Kingen sagt att det är töntigt (eller egentligen när min friidrottstränare, jag tränade friidrott för 18 år sedan, la till mig som vän). Istället uppdaterar jag min status här:

Spanska... s. 163

Otroligt vek

Precis när jag skulle skriva ett inlägg om att stora pojkar bär två backar julmust med en hand så når min fysik sin absoluta botten.

Det var igår det hände. Jag blev svagare och svagare under eftermiddagen och lagom till kvällsmaten så orkade jag knappt lyfta gaffeln. Klockan sju gick jag och la mig för att återhämta mig, jag somnade direkt. Vaknade efter ca en timme och kände mig lite kymig. Klockan nio bestämde jag mig för att dricka lite fil, en klunk senare så kände jag att det var dags att prata i den stora vita telefonen. Sagt och gjort, jag pratade tills det inte fanns mer att säga och återvände till sängen...

Det känns bättre idag. Är dock lite orolíg för att mina förkylningar kommer slag i slag, hinner knappt spela någon innebandy mellan dessa. Slutsatsen är som vi alla vet att jag är otroligt vek.

Spanska.. s.142


hits