Våren värmer på Österlen

Det värmer härligt på kinderna efter en helg på Kristinelund. Solen strålade och det var så vindstilla som det kan bli i Skåne - dvs en lagom luftcirkulation.

Förutom sol, bjöds det på en ny omgång påskmat och snaps, detta eftersom svärföräldrarna var i USA och hälsade på "Rehn-Hedlunds orginal" när det begav sig förra helgen. En del göromål klarades också av: bildäcksbyte, citronmelissavlägsning, flagglinsbyte, grusgångsrensning, äppelträdsbeskärning och bilstöldskyddsmärkning....

Till min mors stora gläjde har Susannas vagga från 1972 tagits till Lund för att hållas under uppsikt och möjligen användas i höst.

Till Unkas stora glädje hittade svärfar en Jever Fun i kylskåpet när vi andra tog en öl i solen, att hon sedan tyckte det kändes mycket underligt att dricka öl (om än fullständigt alkoholfri) är nog ett sundhetstecken. Fler Jever Fun kommer nog att slinka ner under sommaren. Kolla in kepan...



Till Öhrmans (Jonnes) stora glädje... "minen"


Till alla trädgårdsentusiater - blunda!


Kommentarer:
Postat av: Öhrman

Ett av det säkraste och kanske mest känslomässiga starka vårtecknen är helt klar "minen". Den väcker så mycket krocket min(n)en så det liksom brusar i benen, likt en ishiasnerv i klämd i en sommarvarm disk. Är dock besviken att Unkas mage är skymd av ölen på den andra bilden. Mer magexponering i framtiden om du vill behålla dina besökare på bloggen..

2007-04-15 @ 21:06:25

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits