VM-tips i all ära

men ikväll är alla tips bortglömda, en vinst mot Paraguay skulle känns som en lättnad - jag är redan lite nervös. Jag tror dock att det blir tufft, det saknas en spelare med den rätta inställningen, tekniken och kylan - Klas Ingesson saknas. Om "Baltikums Maradona" hade varit med skulle jag inte vara det minsta orolig. Med Ingesson i laget hade Träbenet Mellberg inte vågat slå långa bollar och framförallt hade han inte vågat att skälla på lagets "småkillar" t ex Ljungberg och Edman* - Ingesson har alltid ställt upp för den lille mannen.

Skönt då att Ingesson är tillbaka till nästa VM
http://www.ingessontillvm2010.nu/

Jag hoppas på seger idag men mitt VMtips ser ut som följer:
Sverige-Paraguay 1-1
England - TNT 3-1
Ecuador - Costa Rica 1-0
och, ja, jag ligger efter gårdagens matcher sist i VM-tipset, delad 210:e plats.

* Såg ni när Källström blev inbytt i matchen mot TNT? Då står Mellberg och skriker på Edman i bakgrunden, man undrar vad den stackaren hade gjort? Hade han glömt att matcha skorna med strumporna, vi vet ju alla hur modemedveten Mellberg är... Det kan inte ha haft med fotboll att göra för då har inte Mellberg rätt att säga något - "den som själv är utan synd ska kasta den första stenen".

Ps. på tal om mode, det verkar som en dålig idé att spela i helgula matchställ - se bara på Ukraina och Sverige. Australien räddades däremot av sina gröna shorts.

Kommentarer:
Postat av: Hamlet

Ecu-CR 2-1
Eng-T&T 4-0
Sve-Par 0-1


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits