B Ferry har utförsäljning

Golfproffset M Ferrys lillebror den långe skidskytten B Ferry säljer lite utrustning på internet, bl a grejer från OS. DN uppmärksammar detta och Björn Folin från SOK kommenterar:

- Ferry visar prov på dålig omdöme då han säljer ut grejerna. Jag skulle inte ha gjort på samma sätt, säger Björn Folin på Sveriges Olympiska kommitté.

Försäljningen bryter dock inte mot några OS-regler.

- Om man varit med på ett OS borde man känna stolthet och ha kvar sina saker som ett minne. Jag kan tänka mig att Björn Ferry ångrar sig om 20 år när han sitter ute i skogen och tänker att det vore nog rätt så bra att ha de där täckbyxorna från OS ändå, säger Folin...

Några kommentarer, för det första hur kan det vara dåligt omdöme att sälja grejer man inte vill ha?
För det andra jag har mycket svårt att tänka mig att Ferry skulle lida brist på täckbyxor om han väl bosatte sig i skogen.
För det tredje vad är det för fördomar Folin har, bara för att man kommer från Storuman behöver man inte bo i skogen när man drar sig tillbaka.
Slutligen var i ligger nyhetsvärdet i det hela? Att en privatperson (B Folin) tycker att en annan privatperson (B Ferry) har dåligt omdöme brukar sällan nå rikspressen i vanliga fall. Men det är klart med dagens kändisfixering i media är det kanske inte så konstigt, däremot tycker jag att de borde gjort en större grej av att de två herrarna har samma initialer.

Kommentarer:
Postat av: Leffe

Nu är det väl ändå nyhetstorka på DN-redaktionen? Hoppas detta inte blir en "OS-pizza" av det hela.

Postat av: calle j.

björn folin är en tönt.

2006-04-13 @ 17:17:34
URL: http://danton.blogg.se
Postat av: Kingen

Kan inte annat än hålla med dig i din analys av situationen.
För övrigt kan jag meddela att valet att spendera en fjällveckan innan påsk var ett lyckodrag utan like. Köerna är nu halvtimmeslånga trots att backarna är isiga och det blåser 25 s/m i kungsliften. Jag är inte bitter, men en stilåkare kommer inte riktigt till sin rätt...

2006-04-14 @ 10:34:45
Postat av: Hamlet

Ingen har väl sagt att B Ferry ska bosätta sig i skogen? Farbror Folin säger bara att Ferry sitter i skogen om tjugo år. Och nog är det så att många norrlänningar sitter i skogen emellanåt?
Dessutom är vi alla privatpersoner. Innerst inne. Och journalister är ett kasst släkte.

2006-04-16 @ 12:43:15
URL: http://hamlet.blogg.se
Postat av: Polle

Helt sjukt vilken torka de måste ha i nyhetsvärlden när de ids ta upp sånt där. Blir nog ingen OS-pizza historia av just den grejen. Men det har det ju blivit av en annan Ferry-relaterad grej verkar det som. Se http://www.vk.se/indexpage.jsp?url=start.jsp .

2006-04-28 @ 15:17:09
Postat av: Polle

Blev fel länk verkade det som...provar igen då

2006-04-28 @ 15:18:07
URL: http://www.vk.se/Article.jsp?article=58895
Postat av: Sarke

Det är tydligt man ska akta sig när man har med SOK att göra - tur att man aldrig blev olympier...

2006-04-28 @ 15:48:03
URL: http://sarke.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits