Sundet - Igul 4-5

Matchen mot Sundet inledde vi strålande och efter 11 minuter i första perioden gjorde Sölve 0-1 på ett klassiskt svepskott med studs. Bara två minuter senare gör M Törngren 0-2 på en läcker styrning. I detta läge gör vi en Igul-klassiker och slappnar av - Sundet gör 1-2 17 sekunder efter vårt mål... Men vi får sista ordet i första perioden när D Törngren gör 1-3 med 11 sekunder kvar av perioden. Den andra perioden börjar som den första slutar... Kent gör 1-4 efter en och en halv minut. Sedan börjar det hända saker på vår planhalva under loppet av en minut gör Sundet 2-4 och 3-4 och i de näst följande bytena har de ett hårt tryck på oss. I ett byte träffar de målramen inte mindre än tre gånger. Efter det mattas de något och det känns som vi ska klara att gå till pausvila med ledningen, men 19.52 in på andra perioden kvitterar Sundet. Tredje perioden ser till viss del ut som andra perioden Sundet pressar på och har bollen men nu är vi piggare (har gått upp på 3 kedjor) och tuffare i försvarsspelet - vi låter inte Sundet få de klara chanserna längre, men Magnus i målet är den största anledningen till att vi fortfarande är kvar i matchen. I den 18:e minuten av tredje perioden får Freddy tag i bollen gör sin kille och vi kommer tre mot en - Freddy till Jörgen, Jörgen till Pär och Pär lägger in den i öppet mål 4-5. Vi avslutar matchen med att spela 4 mot 6 men lyckas hålla undan och vinner en efterlängtad seger.